Tør du lade facaden falde?

 

Jeg hader konflikter og dårlig energi. Jeg kan mærke det i hele min krop. Jeg bliver bekymret og bange for at miste kærlighed. Ofte lukker jeg mentalt ned og bliver i min egen lille verden. Samtidig forsøger jeg at glatte ud og skabe ro og harmoni, dog sjældent med den store succes.

 

Heldigvis er jeg begyndt at øve mig på noget andet. Jeg øver mig på at åbne op og gå ind i den konflikt, der er.
Jeg tror på, at det er vigtigt, at jeg lader facaden falde og viser min frygt og sårbarhed overfor min partner. På den måde får min partner og jeg mulighed for at opnå større indsigt i hinanden og vi får snakket om det, der er svært.

 

Ofte så går vi og tolker på hinandens reaktioner ud fra vores egen logik og vores egne følelser. Virkeligheden er dog sjældent, som vi går og tror.
Når vi giver hinanden plads til at åbne op for, hvad der fylder for os og samtidig møder hinanden med empati og anerkendelse, så kan vi opnå større forståelse og indsigt.

 

Når vi deler det, der er svært, så skaber vi en større intimitet i vores forhold og får bedre mulighed for at støtte hinanden fremover, istedet for at blive i vores egen frygt.

 

Vi kommer tættere på hinanden og tættere på et holdbart og kærligt parforhold