Kan din mand gætte, hvad du har lyst til?

 

Ofte så får vi ikke talt om, hvad vi har lyst til i dobbeltsengen og vi ender derfor med at have sex, som vi plejer eller efterlader partneren i en utilfredsstillende gætteleg.

Der kan være mange grunde til, at vi ikke får talt om vores ønsker til vores sexliv. En af dem kan være, at du ikke for fortalt, hvordan du gerne vil have at jeres seksuelle samvær skal være, fordi du har glemt at spørge dig selv, hvad du egentligt kan lide. Du har glemt at mærke efter, hvad du længes efter og har lyst til.

Mange kvinder har i deres opvækst lært at være opmærksomme på andres behov og samtidig undertrykke sine egne. Det har den konsekvens, at de i deres voksne liv kan have svært ved at mærke, hvad de selv har lyst til. De er mere optaget af, hvad partneren har lyst til og af at gøre ham tilfreds.

Hvis du har glemt, hvad du har lyst til, så kan det være en god ide at bruge noget tid og energi på at mærke efter: Hvad tænder dig? Hvordan kan du lide at blive rørt ved? Hvordan reagerer din krop på forskellige stimuli? etc.
Du kan vælge at gå op opdagelse, når du er alene eller I kan gøre det til en intim og sensuel leg sammen.
Giv dig/jer tid til at slappe helt af og giv dig/jer tid til at være nærværende overfor din krop/ jeres kroppe. Brug alle sanser og forkæl kroppen med berøringer af forskellig karakter.

Når vi får vækket vores krop med forskellig stimuli, vil den langsomt åbne sig for en større sanselighed. Vores sanser vil vågne og den seksuelle lyst og energi vil kunne flyde mere frist i vores krop.

Hvis du starter med at udforske din krop alene, så inddrag din partner på et senere tidspunkt, så I ikke længere skal lege gætteleg i sengen.

 

God fornøjelse